Wagenparkservice-overzicht

Lire en Français

U kunt het scherm Wagenparkservice gebruiken om de volgende taken te voltooien:

Klik op het tabblad Wagenparkservice om het scherm Wagenparkservice te openen.

Bekijk het Voertuigonderhoudsrapport om toewijzingen voor onderhoud aan een voertuig aan te maken, te bekijken, of te plannen.

Als u geen rechtstreekse toegang heeft tot voertuiginformatie, kunt u mogelijk nog steeds voertuigen zien in de vervolgkeuzelijst op het scherm Wagenparkservice. De mogelijkheid om een voertuig te selecteren betekent niet dat u onderhoudsgegevens van het voertuig kunt bewerken of bekijken.