Opdrachtmeldingen instellen

Lire en Français

Op het tabblad Taakplanner van Reveal kunt u opdrachtmeldingen weergeven.

Opdrachtmeldingen geven realtime updates weer zodat u de status van uw opdrachten kunt bewaken en kunt zien of monteurs zijn vertraagd of een verzonden opdracht niet hebben gelezen.

Meldingen zijn standaard ingeschakeld. U kunt meldingen in Reveal uitschakelen of aanpassen bij Accountinstellingen.

In dit artikel wordt het volgende besproken:

Opdrachtmeldingen weergeven

  • Klik op het tabblad Taakplanner van Reveal om opdrachtmeldingen weer te geven. Als er nieuwe meldingen zijn, wordt er op het alarmbelpictogram een rode badge weergegeven.
  • Als de nieuwe melding een melding van Technische vertraging is, wordt er onder de alarmbel ook een rood rondje weergegeven.
  • Als er geen nieuwe meldingen zijn, wordt het alarmbelpictogram zonder de rode badge weergegeven.

Soorten opdrachtmeldingen

Het venster Opdrachtmeldingen toont twee soorten meldingen:

  • Monteur vertraagd: u ontvangt deze melding als de monteur naar verwachting 15 minuten later aankomt dan de starttijd van de opdracht.
  • Opdracht niet gelezen: u ontvangt deze melding als een monteur een verzonden opdracht niet binnen 15 minuten* na ontvangst op zijn of haar mobiele apparaat heeft gelezen.

15 minuten is de standaardinstelling. U kunt dit wijzigen in Instellingen.

Venster Opdrachtmeldingen

Het venster Opdrachtmeldingen toont alle actieve opdrachtmeldingen.

  • Om het venster Opdrachtmeldingen te openen, klikt u op het alarmbelpictogram. Opdrachten worden op volgorde weergegeven, van de nieuwste tot de oudste.
  • Als u een opdrachtmelding wilt annuleren en verwijderen uit het venster Opdrachtmeldingen, wijst u de opdrachtkaart aan en klikt u op de X.
  • Als u een opdracht opnieuw wilt plannen of wilt toewijzen aan een andere monteur, klikt u op OPDRACHT BEWERKEN.

Meldingen worden alleen weergegeven in het venster Opdrachtmeldingen: meldingen worden niet per sms of mail verzonden.

Instellingen van opdrachtmeldingen bewerken

u moet mogelijk toegang tot opdrachtmeldingen aanvragen bij uw beheerder.

De meldingen voor ‘opdracht vertraagd’ en ‘opdracht niet gelezen’ staan standaard ingeschakeld. Volg deze stappen om de meldingsinstellingen te bewerken:

  1. Klik in de Taakplanner op het tandwiel-pictogram om naar de instellingen te gaan.
  2. Klik op Accountinstellingen > Opdrachtmeldingen.
  3. Open de vervolgkeuzelijst en kies een tijd om in te stellen hoe snel een melding verzonden wordt voor een vertraagde monteur of een ongelezen opdracht. Voor een opdrachtbeoordeling selecteert u in de vervolgkeuzelijst uw sterrenscore.
  4. Als u een melding wilt uitschakelen, vinkt u het vakje onder het betreffende meldingstype uit. Klik OPSLAAN om de wijzigingen toe te passen.

 

Ontdek hoe u Monteurmeldingen instelt.

Ontdek hoe u Opdrachtstatus bijwerkt.


Was dit artikel nuttig?


Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 2 van 3