Opdrachtwaarschuwingen openen

Op het tabblad Taakplanner van Reveal kunt u opdrachtwaarschuwingen weergeven.
Opdrachtwaarschuwingen geven realtime updates weer zodat u de status van uw opdrachten kunt bewaken en kunt zien of monteurs zijn vertraagd of een verzonden opdracht niet hebben gelezen.
Waarschuwingen zijn standaard ingeschakeld. U kunt waarschuwingen in Reveal uitschakelen of aanpassen bij Accountinstellingen.

Lees meer in deze handleiding over het wijzigen van opdrachtwaarschuwingen .

Opdrachtwaarschuwingen weergeven

• Klik op het tabblad Taakplanner van Reveal om opdrachtwaarschuwingen weer te geven. Als er nieuwe waarschuwingen zijn, wordt er op het alarmbelpictogram een rode badge weergegeven.
  • Als de nieuwe waarschuwing een waarschuwing Technische vertraging is, wordt er onder de alarmbel ook een rode pil weergegeven.
  • Als er geen nieuwe waarschuwingen zijn, wordt het alarmbelpictogram zonder de rode badge weergegeven.

Soorten opdrachtwaarschuwingen

Het venster Opdrachtwaarschuwingen toont twee soorten waarschuwingen:

• Monteur vertraagd: u ontvangt deze waarschuwing als de monteur naar verwachting 15 minuten* later aankomt dan de starttijd van de opdracht.
  • Opdracht niet gelezen: u ontvangt deze waarschuwing als een monteur een verzonden opdracht niet binnen 15 minuten na ontvangst ervan op zijn of haar mobiele apparaat heeft ontvangen.

15 minuten is de standaardinstelling. U kunt dit wijzigen in Instellingen.

Venster Opdrachtwaarschuwingen

Het venster Opdrachtwaarschuwingen toont alle actieve opdrachtwaarschuwingen.

• Om het venster Opdrachtwaarschuwingen te openen klikt u op het alarmbelpictogram. Opdrachten worden op volgorde weergegeven, van de nieuwste tot de oudste.
  • Als u een opdrachtwaarschuwing wilt annuleren en verwijderen uit het venster Opdrachtwaarschuwingen, wijst u de opdrachtkaart aan en klikt u op de X.
  • Als u een opdracht opnieuw wilt plannen of wilt toewijzen aan een andere monteur, klikt u op OPDRACHT BEWERKEN.

Waarschuwingen worden alleen weergegeven in het venster Opdrachtwaarschuwingen: waarschuwingen worden niet per sms of mail verzonden.