Bedrijfsgegevens toevoegen

Werkuren voor bedrijf instellen

Stel de werkuren in voor uw bedrijf om aanbevelingen van monteurs te krijgen bij het plannen van opdrachten. In de planner worden uw werkuren in het wit weergegeven, terwijl niet-werkuren in het grijs worden weergegeven. Bekijk meer informatie over hoe u werkuren voor uw bedrijf instelt.

Opmerking: mogelijk hebt u een machtiging van uw beheerder nodig om toegang te krijgen tot Instellingen.

Bedrijfslogo toevoegen

1. Klik in Reveal Field op het tabblad Planner . Klik vervolgens op het pictogram Instellingen.
  2. Klik onder Bedrijfsgegevens op Bedrijfslogo.
  3. Voer de benodigde wijzigingen door en klik op OPSLAAN.

Opmerking: denk er bij het toevoegen van een logo aan dat dit 180 x 70 pixels en in JPG- of PNG-indeling moet zijn, met een maximumgrootte van 2 MB.

Bedrijfsgegevens toevoegen

Voeg belangrijke bedrijfsgegevens toe aan de e-mails die u naar uw klanten verstuurt. U kunt onder andere de volgende bedrijfsgegevens toevoegen:

• Bedrijfsnaam
  • Bedrijfsadres
  • Factuuradres
  • Telefoonnummer bedrijf
  • E-mail bedrijf
  • Wettelijke disclaimers

Opmerking:

• Uw bedrijfsadres kan een kantoor, terrein of depot zijn, en kan verschillen van het factuuradres, dat gebruikelijk een kantoor is. Het factuuradres wordt ook gebruik voor alle klantencommunicatie.
  • Het bedrijfsadres kan door de planner gebruikt worden om een monteur voor een opdracht uit te kiezen met de slimme aanbevelingsfunctie, als het zijn/haar startpunt is.

Dit is een voorbeeld van een aangepaste e-mail die aan klanten wordt verstuurd:

Lees dit artikel om te ontdekken hoe u klantmeldingen kunt bewerken.