Beleidsregels voor alarmen

De regels voor elk alarm kunnen zo worden ingesteld dat u, uw bestuurders, Reveal-gebruikers, beheerders of zelfs personen die Reveal niet gebruiken, een melding ontvangen wanneer er ongeval is geweest met een voertuig, bestuurder of een groep voertuigen en bestuurders.

Het instellen van regels voor die melding staat bekend als het aanmaken van een Alarmbeleid.

Open Alarmen vanuit het hoofdmenu in Reveal. Het tabblad Overzicht zal worden weergegeven. Daarnaast wordt een tabblad Alarmlogboek en een tabblad Beleidsregels weergegeven. U kunt een alarmbeleid aanmaken vanuit één van deze tabbladen, door de knop ALARMEN AANMAKEN te gebruiken.

Lijst met alarmbeleid

Elk aangemaakte alarmbeleid wordt weergegeven in Beleidsregels. Beleidsregels voor alle voertuigen en bestuurders worden weergegeven.

Als u een lijst wilt weergeven met alarmbeleidsregels voor specifieke voertuigen of bestuurders, selecteert u ze in het vervolgkeuzemenu.

In de lijst van kolommen, is het kopje Beleid de naam van het alarm. U kunt het alarmtype, de status (ingeschakeld of niet) en de laatste activeringstijd bekijken.

Vanuit de lijst kunt u een alarmbeleid bewerken of verwijderen.

Door een alarmbeleid te verwijderen wordt ook de alarmhistorie ervan verwijderd. Als u de alarmhistorie niet wilt verliezen, kunt u de instellingen voor alarmmeldingen bewerken, of het alarm uitschakelen vanuit de bewerkfunctie.

Alarmen tonen voor gebruikers die ik beheer is een optie voor beheerders die gebruikers binnen Reveal beheren. Gebruikers kunnen bestuurders, of andere beheerders, of personen zijn die geen gebruik maken van Reveal maar wel meldingen voor specifieke incidenten ontvangen. Als u een beheerder bent en Alarmen tonen voor gebruikers die ik beheer selecteert, kunt u alle aangemaakte beleidsregels bekijken op het account van alle gebruikers die u beheert.

U kunt de volledige lijst van alarmen downloaden door de knop Downloaden te gebruiken.