Opdrachten bekijken op Live kaart

Lire en Français

U kunt de voortgang van de opdrachten van uw monteurs controleren op Live kaart. Hiervoor klikt u op het tabblad Taakplanner in Reveal Field.

Hier ziet u een lijst met namen van monteurs met eronder een beschrijving van de status van hun voertuigen.

Klik op de naam van het voertuig in blauw om het te zien op Live kaart.

Als u het voertuig van uw monteur wilt weergeven op Live kaart, moet u de monteur veranderen in een bestuurder en aan hem of haar een voertuig toewijzen.

Selecteer een voertuig op de kaart om een voertuigballon te openen. De gegevens van twee aankomende opdrachten voor de monteur die aan het voertuig is toegewezen, worden getoond.

Om meer informatie over een opdracht te zien, selecteert u deze in de voertuigballon. Hiermee gaat u naar de Taakplanner in Reveal.

Een monteur veranderen in een bestuurder

Als een monteur geen bestuurder is, worden de woorden Alleen monteur weergegeven onder zijn of haar naam.

Volg deze stappen om van een monteur een bestuurder te maken:

1. Ga naar Beheer Gebruikerslijst
  2. Gebruiker selecteren
  3. Vink het selectievakje aan naast: Is deze gebruiker ook bestuurder?
    Als u niet de nodige machtigingen heeft om de voertuiginformatie te bekijken, ziet u mogelijk Geen voertuig weergegeven onder de naam van een monteur.
    Deze melding kan ook worden weergegeven als het voertuigvolgsysteem (VTU) nog niet is begonnen met het volgen van gegevens.

Geen voertuig toegewezen

Als er aan een monteur geen voertuig is toegewezen, worden de woorden Voertuig toewijzen weergegeven onder zijn of haar naam.

Volg de onderstaande stappen als u een voertuig aan een monteur wilt toewijzen:

1. Ga naar de pagina Beheer Reveal of klik op Voertuig toewijzen om automatisch op de juiste pagina te komen.
  2. Selecteer de Voertuigenlijst
  3. Klik op het potloodpictogram naast het voertuig dat u aan de monteur wilt toewijzen.
  4. Klik onder Huidige bestuurder op Wijzigen.
  5. Kies de door u gewenste monteur uit het vervolgkeuzemenu Bestuurder.
  6. Klik op Toewijzen.

Ontdek hoe u Opdrachten kunt bekijken in Taakplanner.

Ontdek hoe u Uw dagplanning kunt bekijken.

Ontdek hoe u Uw weekplanning kunt bekijken.

Ontdek hoe u Uw geplande afspraken kunt bekijken.