Volgeenheden verwijderen

U kunt vanuit het gedeelte Apparatuur en services bestellen van Mijn account de verwijdering van een volgeenheid van een voertuig aanvragen. Een monteur bezoekt uw locatie en voltooit de verwijdering.

Volg de volgende stappen om een verzoek voor verwijdering van een volgeenheid in te dienen:

1. Ga naar Mijn account > apparatuur en services bestellen > serviceverzoek.
  2. Selecteer Een volgeenheid verwijderen in het veld maak een serviceverzoek.
  3. Gebruik de knoppen + en - om te selecteren hoeveel volgeenheden u wilt verwijderen en selecteer vervolgens aan de slag.
  4. In het gedeelte Voertuigdetails, opent u de voertuigenlijst en selecteer het voertuig waarvan u de volgeenheid wilt verwijderen.
  5. Voer het kentekennummer van het voertuig in (optioneel) en selecteer vervolgens Volgende.
  6. Voer in het gedeelte Contactgegevens en planning uw contactgegevens in en selecteer de gewenste datum-/tijdsperiode waarbinnen u graag ziet dat dit wordt uitgevoerd. We nemen contact met u op om een specifieke dag en tijd te bevestigen.

Opmerking: indien u wenst dat wij contact opnemen met een ander persoon voor deze dienst, voer dan in het veld Overige informatie hun e-mailadres of contactgegevens in.

Opmerking:
    indien er een monteur beschikbaar is op de door u gekozen dag-/tijdsperiode, houden wij de door u gekozen planning aan. Wanneer er geen monteur beschikbaar is, zoeken wij een andere dag en tijd die u uitkomt. Indien er specifieke dagen en/of tijden zijn waarop u de verwijdering niet kunt uitvoeren, laat ons dit dan weten in het hieronder getoonde veld Overige informatie.
  7. In het veld Overige informatie, kunt u overige opmerkingen voor het service-team invoeren, selecteer vervolgens volgende.
  8. Controleer of alle informatie in het gedeelte overzicht verzoeken juist is en selecteer vervolgens Verzoek verzenden.

Volgapparaten bewaren

Wanneer u de volgeenheid van een voertuig heeft verwijderd, kunt u deze bewaren en later opnieuw gebruiken. Dit heeft geen invloed op de voorwaarden van uw contract met Verizon Connect.