Een gebruikersnaam of wachtwoord wijzigen

Elke Reveal-gebruiker kan zijn of haar eigen gebruikersnaam of wachtwoord wijzigen.

Als u een beheerder bent, kunt u dat doen voor een gebruiker.

Volg deze stappen om een gebruikersnaam of wachtwoord te wijzigen:

1. Selecteer Accountprofiel > Beheerder > Gebruikers en rollen > Gebruikerslijst.
  2. Zoek de gebruiker in de lijst of gebruik het zoekveld door op 'Wilt u een gebruiker zoeken?' te klikken. Voer vervolgens de gebruikersnaam of het e-mailadres in en klik op Zoeken.
  3. Open het venster Gebruiker bewerken van de gebruiker door op het potloodpictogram te klikken.
  4. Om het wachtwoord te wijzigen, voert u in het veld Wachtwoord een nieuw wachtwoord in (van minimaal acht tekens) en klikt u vervolgens op Wachtwoord opnieuw instellen.
  5. Om een gebruikersnaam te wijzigen, voert u het nieuwe e-mailadres in het veld E-mailadres (gebruikersnaam) in.
  6. Selecteer Opslaan > Opslaan wanneer u klaar bent.

Wachtwoord vergeten

Als u uw wachtwoord bent vergeten, volgt u deze stappen om een nieuwe in te stellen:

1. Klik op Wachtwoord vergeten op de Reveal-inlogpagina.
  2. Voer in het veld E-mail of gebruikersnaam uw e-mailadres of gebruikersnaam in en klik op Opnieuw instellen.
    Er wordt een e-mail met een link voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord verzonden naar het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld.
    Zorg dat u een e-mailadres gebruikt dat al aan een Reveal-account is gekoppeld en dat u toegang heeft tot dit e-mailaccount.
  3. Om een nieuw wachtwoord in te stellen, opent u de e-mail en volgt u de instructies.