Video Tutorials

Verwijder alstublieft uw browsergeschiedenis, cookies om de zichtbaarheid van alle instructievideo's te garanderen.
Korte Video instructies - 2 tot 5 minuten video's; leer meer in minder tijd.

Overzicht

Reveal in 5

Dit geeft een overzicht van de belangrijkste features in Reveal.

Reveal Field

Dit is een video van een trainingsessie van Reveal Field. Dit is het planningsproduct in Reveal. Deze training sessie geeft een goed beeld van de mogelijkheden en onmogelijkheden van het product. Van de setup, het gebruik en de evaluatie/rapportage.

De Spotlight app

Een overzicht van de mogelijkheden binnen onze Spotlight app met de locatie van voertuigen en bestuurders en alarmen.

Eerste stappen in Reveal (NIEUWE)

In deze video leer je hoe je kan inloggen in het systeem en hoe je het systeem het beste kan opzetten voor gebruik.

Overige producten

Keurmerk belastingdienst in Reveal

Waar moet je rekening mee houden voor een volledige rittenregistratie voor de belastingdienst.

Geïntegreerde Video

De geïntegreerde dashboard camera oplossing in Reveal.