Waarvoor dient de optie informatie opvragen?

Via de optie informatie opvragen op de marktplaats kunt u in contact komen met een aanbieder met wie u mogelijk wilt integreren.

Nadat u een aanbieder op Marketplace hebt geselecteerd, ziet u de knop MEER INFO OPVRAGEN. Wanneer u op de knop klikt, wordt er een formulier geopend met enkele vooraf ingevulde gegevens, waaronder:

• Naam
  • Bedrijf
  • E-mail
  • Telefoon
  • Land
  • Plaats
  • Aantal voertuigen
  • Adres
  • Bericht

U zult zien dat alle gegevens vooraf ingevuld zijn, maar u kunt alleen het telefoonnummer, e-mailadres, het fysieke adres en het aantal voertuigen wijzigen.

Wanneer u op INFO OPVRAGEN klikt, worden alle gegevens in het formulier gedeeld met de aanbieder. Deze zal vervolgens contact met u opnemen via de door u verstrekte contactgegevens.