Werkuren voor bedrijf instellen

In de instellingen worden de werkuren van een bedrijf standaard ingesteld op maandag t/m vrijdag, van 8:00 tot 18:00 uur. Wanneer u deze werktijden moet aanpassen, moet u het volgende doen:

1. Klik op het tabblad Taakplanner op het pictogram Instellingen.
  2. Klik op Bedrijfsgegevens toevoegen.
  3. Gebruik de vervolgkeuzemenu's onder Werkuren bedrijf om de werktijden te selecteren voor uw bedrijf op een specifieke dag.

Waar worden deze werkuren zichtbaar?

De werkuren die u selecteert worden in het wit weergegeven in de Taakplanner. Uren en dagen die buiten de werkuren vallen die u hebt geselecteerd, worden in grijs weergegeven. U kunt nog steeds opdrachten buiten uw werkuren inplannen.

Opmerking: door uw werkuren in te stellen, kunnen wij u de meest geschikte monteurs voor uw opdrachten aandragen.