Bekijk de reis van een voertuig in Herhalen

Met Opnieuw afspelen op Live kaart kunt u de eerdere activiteiten van een voertuig op een bepaalde dag of gedurende een periode van zeven dagen bekijken. Replay_multi-day_view.png

Ga voor gedetailleerdere historische informatie naar het tabblad Herhalen.

Opnieuw afspelen op Live kaart verkennen

Opnieuw afspelen werkt een beetje anders, afhankelijk van of u een enkele dag of meerdere dagen bekijkt.

Een enkele dag opnieuw afspelen

Als u Opnieuw afspelen opent op Live kaart, ziet u het Herhalingsvenster en de Herhalingskaart. Allebei geven ze informatie weer voor de huidige dag.

In het venster Herhalen wordt een reis opgedeeld in segmenten, gebaseerd op voertuigstatus, zoals bewegen, gestopt of stationair draaien.

Als u een reissegment selecteert in het Herhalingsvenster, zoomt de kaart in om de informatie voor dit segment weer te geven.

De Herhalingskaart toont de route van het voertuig.

Gebruik de navigatiepijltoetsen om een andere dag te kiezen of om naar een ander voertuig te zoeken in het veld Voertuig.

Als u de Herhaling van de huidige dag bekijkt, ziet u de live locatie van een voertuig. Het voertuig wordt weergegeven als een pulserend pictogram op de kaart en het kan bewegen, stationair draaien of gestopt zijn. Replay_with_latest_location_included.png Als u toegang heeft tot Geïntegreerde video kunt u een miniatuurweergave bekijken van geactiveerde video's in het Herhalingsvenster. Klik op de video om meer gebeurtenisdetails te zien op de kaart. U kunt:

• De video bekijken in Herhalen door op de miniatuurweergave te klikken.
  • De video bekijken in Geïntegreerde video, samen met de volledige gebeurtenisdetails door GEBEURTENIS BEKIJKEN te selecteren.

Herhalen voor meerdere dagen

Als u een datumbereik selecteert, toont de Herhalingskaart alle reizen van het geselecteerde datumbereik.

Het Herhalingsvenster geeft een reiskaart weer voor elke dag binnen het datumbereik.

Klik op de route op de kaart of selecteer een reiskaart om de informatie van een bepaalde dag te bekijken.

Gebruik de pijltjes om te verspringen tussen dagen binnen het datumbereik.

Of klik op Terug om terug te gaan naar het overzicht van meerdere dagen.

Selecteer datumbereik voor Opnieuw afspelen

Als u Opnieuw afspelen op Live kaart start, wordt de routegeschiedenis voor de huidige dag standaard vertoond.

Gebruik de datumkiezer om de datum de veranderen.

Voer de startdatum in als u een enkele dag wilt bekijken. De einddatum wordt automatisch aangepast naar dezelfde datum.

Om meerdere dagen te bekijken, voert u een start- en einddatum in.

U kunt maximaal zeven dagen bekijken.

Klik op Terug om de routegeschiedenis van de geselecteerde dagen te bekijken.