Selfservicepartnerintegraties toevoegen

Met Verizon Connect kunt u uw eigen partneraccounts integreren met Reveal. Na de integratie en afhankelijk van het partnertype, ontvangt u activiteitsgegevens (zoals verzendgegevens) van die partner.

Ga verder met:

Een selfservicepartnerintegratie toevoegen

De integratie in Reveal instellen:

1. Ga naar Marketplace > Partnerintegraties.
  2. Selecteer de partner die u wilt integreren in Reveal.
  3. Klik op NU INTEGREREN.
  4. Vink het bevestigingsvakje aan om te bevestigen dat u een geldig account hebt met de partner.
    Als u geen account heeft bij de partner, maar wel met de partner wilt integreren, klik dan op INFORMATIE AANVRAGEN.
  5. Klik op VOLGENDE.
  6. Om ervoor te zorgen dat de partner toegang krijgt tot uw gegevens, vult u het gegevenstoestemmingsformulier in en vinkt u het vakje aan.
  7. Kies VOLGENDE.
  8. Controleer uw gegevens. Om de gegevens aan te passen, klikt u op WIJZIGEN.
  9. Om uw verzoek in te dienen, klikt u op VERZOEK BEVESTIGEN.
    U ontvangt een e-mail met uw integratie-inloggegevens.

Integratiekosten begrijpen

Als u een rekening voor integratie moet betalen, wordt het bedrag duidelijk weergegeven.

Het proces is hetzelfde als hierboven beschreven, maar in plaats van integratie-inloggegevens krijgt u een bijgewerkt contract in uw mail. Dit kan enkele dagen duren.

U kunt de voortgang van uw verzoek volgen door naar Marketplace > Partnerintegraties > Partnernaam > VERZOEK CONTROLEREN te gaan.

Als u het proces voor het contract ondertekenen heeft voltooid, ontvangt u een melding in Reveal.

Toegang tot gegevens intrekken

Om ervoor te zorgen dat een partner niet langer uw gegevens kan inzien, kunt u de toegang van een partner intrekken.

1. Ga naar Beheer > Integraties > Integratie beheren.
    Of selecteer de partner en klik op INTEGRATIE BEHEREN.
  2. Klik op TOEGANG INTREKKEN.
  3. Om te bevestigen dat u de toegang wilt intrekken, vinkt u het vakje aan.
    Uw verzoek wordt dan naar de klantondersteuning van Verizon gestuurd voor verwerking.

Meer informatie over Pechhulp integreren.