Bestuurderslogboekrapport

Dit rapport geeft de Bestuurderslogboeken gedurende een geselecteerd tijdvenster weer. Gebruik dit rapport om bij te houden hoe lang bestuurders rijdienst en vrij hebben, hoe lang ze hebben gereden en in de slaapcabine zijn geweest.

Ga naar Rapport genereren om dit rapport te genereren.

Rapportopties

• Bestuurderskolom tonen: Selecteer deze optie om bijrijders op te nemen in het rapport (indien van toepassing).
  • Statusgeschiedenis tonen Selecteer deze optie om historische statusgegevens weer te geven. (Alleen beschikbaar als CSV)
  • Status certificering tonen: Selecteer deze optie om weer te geven of de bestuurder is gecertificeerd of niet.
  • Aanhangwagenkolom tonen: Selecteer deze optie om de aanhangwagen van het voertuig weer te geven.
  • Status tonen: Selecteer deze optie om de status van de bestuurder op een bepaald moment weer te geven, bijvoorbeeld ‘heeft dienst’, ‘heeft vrij’ of ‘aan het rijden’.
  • Grafieken tonen: Selecteer deze optie om de gegevens per dag op een grafiek weer te geven.

Geavanceerde opties

• Toe te voegen dagen: Kies welke dagen u wilt toevoegen aan het rapport.
  • Tijdzone: Selecteer de tijdzone op basis van de Gebruiker, het Voertuig of de UTC.
  • Regio: Selecteer uw land. Rapportstatistieken, zoals de afstand en de datum, worden weergegeven in de notatie van het geselecteerde land.