Video's ophalen vanaf de SD-kaart met behulp van de Geïntegreerde video-app

Lire en Français

U kunt camera's doorzoeken op video's die niet worden weergegeven in het tabblad Video > Gebeurtenissen. Als de video nog op de SD-kaart van de camera staat, kunt u een video van 40 seconden aanvragen en downloaden.

U kunt alleen video's aanvragen als het beeldmateriaal op de SD-kaart staat. Afhankelijk van de capaciteit van de kaart, kunnen SD-kaarten minstens 22 uur aan beeldmateriaal (of ‘rijtijd’) opslaan, waarna oudere beelden worden overschreven.

Supportmedewerkers hebben geen toegang tot video's.

In dit artikel:

Voor u begint

De camera moet online zijn voordat u naar video's kunt zoeken. Zorg dat:

1. De motor aan is en het voertuig al minimaal 2 minuten in beweging is.
  2. De camera is ingeschakeld en de lampjes blauw en groen branden. Dit geeft aan dat de camera online is en video-aanvragen van Reveal kan ontvangen.

Video's zoeken op de SD-kaart

1. Tik in het tabblad Gebeurtenissen op VIDEO OPHALEN.
  2. Selecteer het voertuig. Als de camera ‘online’ is, kunt u zoeken naar video’s. Als de camera ‘offline’ is, kunt u niet doorgaan met het zoeken naar video’s.
  3. Tik op VOLGENDE. Get_Video_VOD_1.png
  4. Selecteer de datum van de gebeurtenis en kies VOLGENDE. Er verschijnt een bericht dat de tijd en datum van de eerste beschikbare opname bevestigt. Select_Date__VOD_3.png
  5. Selecteer een tijdsperiode en tik op VOLGENDE. Select_Time__VOD_3.png
  6. Veeg naar boven om de tijdlijn uit te vouwen en zoek naar de gebeurtenis. Timline_VOD5.png
  7. Tik op VIDEO BEKIJKEN.
  8. Veeg op het scherm Locatie bekijken naar links of rechts om de vereiste momentopnamen naar de kiezer te verplaatsen. Preview_VOD_7.png
  9. Klik op Bekijken om de clip te bekijken.

**Video's aanvragen**

1. Als u een tijdsperiode heeft gekozen, klikt u op VIDEO OPHALEN. Er verschijnt een bericht ter bevestiging dat de video wordt opgehaald.
  2. Tik op TERUG NAAR VIDEO in het bevestigingsbericht om terug te gaan naar het tabblad Gebeeurtenissen, of tik op NOG EEN VIDEO AANVRAGEN om op de tijdlijn te blijven en nog een video aan te vragen.
  3. U ontvangt een e-mailmelding, een desktopmelding of een pushmelding op uw mobiele apparaat wanneer u de video kunt bekijken. Tik op de melding om naar het tabblad Gebeurtenissen te gaan.
    De aangevraagde video is beschikbaar in het tabblad Gebeurtenissen met de tag Aangevraagd.

Video's worden na 90 dagen verwijderd uit Reveal. U kunt oudere video’s opvragen binnen een bepaald tijdsbestek, dat afhangt van uw retentieperiode voor gegevens en locatie.

Kunt u geen video's vinden op de SD-kaart?

Als u de video die u zoekt nog niet kunt vinden, ga dan na of het volgende van toepassing is:

• Er is een probleem met de camera.
  • De camera neemt mogelijk niet op.
  • De camera is tijdens een ongeluk beschadigd geraakt.
  • Een bestuurder heeft de privacymodus ingeschakeld om het delen van de beelden en GPS-volggegevens met Reveal stop te zetten.
  • De SD-kaart is mogelijk corrupt. Neem contact op met de ondersteuning om de SD-kaart opnieuw te formatteren of om een nieuwe te bestellen.
  • De SD-kaart heeft de beelden overschreven. Afhankelijk van de capaciteit van de kaart, kunnen SD-kaarten minstens 22 uur aan beeldmateriaal (of ‘rijtijd’) opslaan, waarna oudere beelden worden overschreven.

Als u vermoedt dat er een ongeluk is gebeurd en dat een video niet geactiveerd is in Reveal, download dan de beelden zo snel mogelijk van uw SD-kaart.

Video’s op SD-kaart downloaden.

SD-kaarten voor camera's vervangen

De melding 'Geen momentopname beschikbaar'

De melding Geen momentopname beschikbaar verschijnt wanneer:

• Het voertuig rijdt in een gebied zonder goede netwerkdekking.
  • U bent ingelogd bij Reveal met een apparaat met een slecht netwerk of zwakke wifi.
  • Het voertuig gaat offline terwijl de gebruiker zoekt naar beeldmateriaal in VIDEO OPHALEN.

Beeldmateriaal is niet altijd beschikbaar wanneer:

Als u het bericht Geen momentopname beschikbaar ziet, download het beeldmateriaal dan zo snel mogelijk vanaf uw SD-kaart.

Video’s op SD-kaart downloaden.