We zeggen vaarwel tegen Reveal Locator en verwelkomen Spotlight!

Image

App-nieuws:
Op 15 maart 2021 zeggen we vaarwel tegen de Reveal Locator-app.

Maar geen zorgen: alle functies en meer worden beschikbaar op de Spotlight-app. We hebben Spotlight gebouwd zodat u gemakkelijk toegang heeft tot Reveal via uw mobiel wanneer u niet op kantoor bent.

Door uw huidige Reveal Locator-app te vervangen door de Spotlight app kunt u:

• Al uw voertuigen en bedrijfsmiddelen op een live kaart bekijken
  • Routes van een voertuig of bestuurder herhalen
  • Alarmmeldingen voor voorvallen onrustig rijgedrag ontvangen
  • Komen waar u wilt zijn met minder klikken

U hoeft niet te wachten; u kunt Spotlight gratis downloaden op uw mobiele apparaat en inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord van Reveal.

Let op: De Locator-app wordt niet meer bijgewerkt. Alle nieuwe functies en bugfixes komen in de Spotlight-app.