Aanbevelingen bieden nu extra informatie

Slimme aanbevelingen bieden nu meer context over de manier waarop uw monteurs zijn gesorteerd.

Als u op 'In de buurt' klikt, kunt u de reistijd zien om bij het adres van de klant te komen.

Als u sorteert op 'Kent de klant', wordt het totale aantal opgenomen bezoeken weergegeven die de monteur bij deze klant heeft afgelegd.

Lees Aanbevelingen sorteren om in uw planning te passen voor meer informatie over het sorteren van aanbevelingen.

Lees het Overzicht Slimme aanbevelingen voor meer informatie over Slimme aanbevelingen.