Productupdate: februari

Image

Onlangs uitgebracht

Verbeterde Reveal-meldingen

Er is een nieuw, verbeterd meldingensysteem waarmee realtime meldingen worden weergegeven van belangrijke gebeurtenissen met betrekking tot bestuurders, voertuigen en bedrijfsmiddelen. Meldingen zijn standaard ingeschakeld, maar kunnen worden aangepast en gegroepeerd in de accountinstellingen.

Meer informatie

GROUPAUTO is nu beschikbaar in de Marketplace

Met de GROUPAUTO-partnerintegratie kunnen bestuurders hun voertuiggegevens van Reveal gebruiken om snel te reageren op onderhoudsmeldingen en om offertes en reserveringen van garages voor hun onderhoudsbeurten te ontvangen.

Meer informatie

Binnenkort beschikbaar

De Reveal Locator-app wordt vervangen door de Spotlight-app

De Reveal Locator-app wordt binnenkort stopgezet, maar alle functies en nog meer functionaliteit zijn beschikbaar in de Spotlight-app. U kunt Spotlight nu al downloaden op uw mobiele apparaat en inloggen met uw Reveal-gebruikersnaam en -wachtwoord.

Meer informatie

Spotlight-app: kies de datums voor de routehistorie

In de Spotlight-app krijgt u de mogelijkheid om specifieke datums voor routehistories te kiezen. Download de laatste versie van de app om deze verbeterde functie te gebruiken.

Meer informatie

Nieuw ontwerp van de Reveal-pagina Rapporten

De pagina Rapporten krijgt binnenkort een nieuw ontwerp om de weergave en toelichting van rapporten te verbeteren en rapporten makkelijker te kunnen verkennen. U kunt deze rapporten gebruiken om uw gegevens te monitoren, van wagenparkprestaties tot rijgedrag.

Meer informatie

Verbeteringen van Wagenparkservice

Op het tabblad Wagenparkservice wordt de optie 'Maak hier een nieuw onderhoudsplan aan' teruggebracht van een procedure met vijf stappen tot één gebruiksvriendelijk formulier dat u zelfs op uw mobiele apparaat kunt openen.

Meer informatie