Uw dagplanning bekijken

Reveal Taakplanner laat standaard het Dagoverzicht zien. Hiermee kunt u de dagelijkse activiteiten van uw personeel beheren.

Om het dagoverzicht te openen, klikt u in de taakbalk op het pictogram Taakplanner of rechtsboven op het vervolgkeuzemenu, waar u Dag selecteert.

Gebruik de pijlen linksboven om door afgelopen en komende dagen te bladeren. Als u op Vandaag klikt, komt u weer bij de huidige dag.

U kunt met de muis op elke afspraak gaan staan om een pop-upvenster met details en toegewezen monteurs weer te geven.

Er staan ook tags op elke afspraakkaart die aantonen wanneer de monteur de melding ontvangen en gelezen heeft, en of ze begonnen, bezig of onderweg zijn. Deze informatie komt uit de mobiele app van de monteur.

Klik op een opdracht om deze te bewerken.

Om een nieuwe afspraak te maken, gebruikt u de knop Taak maken of klikt u op de taakplanner en voegt u basisgegevens zoals datum, tijdsduur, monteur en starttijd toe.

Meer informatie over een opdracht maken.

Meer informatie over taakstatus bijwerken.

Meer informatie over Weekoverzicht.

Meer informatie over Weergave afspraken.