Bekijk welke monteurs er aan afspraken zijn toegewezen.

In de Weergave afspraken kunt u elke dag meteen zien welke monteur aan uw afspraken is toegewezen.

Weergave afspraken is vooral handig bij afspraken voor meer dan één monteur. U kunt namelijk meteen alle monteurs zien die aan een afspraak zijn toegewezen.

Klik op het vervolgkeuzemenu rechtsboven en selecteer Afspraak om de Weergave afspraken te openen

Gebruik de pijlen linksboven om door afgelopen en komende dagen te bladeren. Als u op Vandaag klikt, komt u weer bij de huidige dag.

U kunt met de muis op elke afspraak gaan staan om een pop-upvenster met details en toegewezen monteurs weer te geven.

Klik op een opdracht om deze te bewerken.

Om een nieuwe afspraak te maken, klikt u op de taakplanner en voegt u basisgegevens zoals datum, tijdsduur, monteur en starttijd toe.

Meer informatie over een opdracht maken.

Meer informatie over Dagoverzicht.

Meer informatie over Weekoverzicht.