Productupdate: oktober 2021

Image

Welkom bij onze Reveal-updates van oktober. Deze maand informeren we u over ‘Herhalen’ op Live kaart voor niet-aangedreven bedrijfsmiddelen en uw weergave ordenen in ‘Geïntegreerde Dashcam (Video). Lees verder voor de updates.

Binnenkort beschikbaar

‘Herhalen’ voor niet-aangedreven bedrijfsmiddelen

U kunt binnenkort voorgaande activiteiten van niet-aangedreven bedrijfsmiddelen terug kijken in ‘Herhalen’ op de Live kaart, zodat u beter inzicht krijgt waar uw bedrijfsmiddelen zijn geweest. Klik op de knop hieronder om een voorbeeld te zien van hoe dit werkt.

Meer informatie

Uw weergave ordenen in ‘Geïntegreerde Dashcam (Video)

We gaan gebruikers voorzien van de mogelijkheid om hun video’s ‘met een ster te markeren’ en de weergave zo te ordenen dat alleen de met een ster gemarkeerde video’s zichtbaar zijn in de selectie. Hierdoor kunnen belangrijke video’s die met een ster gemarkeerd zijn opnieuw bekeken en beoordeeld worden binnen een periode van 90 dagen.

Voor meer informatie over Geïntegreerde Dashcam (Video), klikt u hieronder.

Meer informatie