Instellingen van opdrachtwaarschuwingen bewerken

Tabblad Instellingen

In Reveal Field worden in het venster ‘Opdrachtwaarschuwingen’ twee soorten waarschuwingen weergegeven:

  • Monteur vertraagd: u ontvangt deze waarschuwing als de monteur naar verwachting 15 minuten later aankomt dan de starttijd van de opdracht. Deze waarschuwing wordt één keer verzonden.
  • Opdracht niet gelezen: u ontvangt deze waarschuwing als een monteur een verzonden opdracht niet binnen 15 minuten na ontvangst op zijn of haar mobiele apparaat heeft gelezen.
  • Opdrachtbeoordeling: u ontvangt deze waarschuwing als een opdrachtbeoordeling is ingestuurd met een sterrenscore van uw instelling.

Instellingen van opdrachtwaarschuwingen bewerken

Opmerking: u moet mogelijk toegang tot opdrachtwaarschuwingen aanvragen bij uw beheerder. De waarschuwingen voor ‘opdracht vertraagd’ en ‘opdracht niet gelezen’ staan standaard ingeschakeld. Volg deze stappen om de waarschuwingsinstellingen te bewerken:

  1. Klik in de Planner op het tandwiel-pictogram om naar de instellingen te gaan.
  2. Klik op Accountinstellingen > Opdrachtwaarschuwingen.
  3. Open de vervolgkeuzelijst en kies een tijd om in te stellen hoe snel een waarschuwing verzonden wordt voor een vertraagde monteur of een ongelezen opdracht. Voor een opdrachtbeoordeling selecteert u in de vervolgkeuzelijst uw sterrenscore.
  4. Als u een waarschuwing wilt uitschakelen, vinkt u het vakje onder het betreffende waarschuwingstype uit. Klik OPSLAAN om uw wijzigingen toe te passen.

    mceclip1.png

 


Was dit artikel nuttig?


Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 2