Nieuwe contactpersoon van klant maken

Wanneer u een opdracht maakt, kunt u ook een contactpersoon voor die opdracht maken. Daartoe gaat u als volgt te werk:

1. Kies in de Taakplanner de optie OPDRACHT AANMAKEN. Het venster Nieuwe opdracht wordt geopend.
  2. Klik in het venster Nieuwe opdracht op NIEUWE CONTACTPERSOON. Of klik op het tabblad Contacten en klik daarna op CONTACTPERSOON AANMAKEN.
  3. Geef in het venster Nieuwe contactpersoon de vereiste gegevens op.
  4. Klik op CONTACTPERSOON OPSLAAN.
  5. De gegevens van de contactpersoon verschijnen bovenin het venster Nieuwe opdracht. Klik op het potloodpictogram Pencil_Icon.png naast de naam van de contactpersoon om wijzigingen aan te brengen.
  6. Klik op CONTACTPERSOON TOEVOEGEN om een tweede contactpersoon toe te voegen.

Alleen de beheerder kan de opmerkingen over de contactpersoon zien.

Meer informatie over Contactpersonen van klanten importeren.