Een uit te voeren opdracht toevoegen

Een Uit te voeren opdracht is een service aangeboden door uw bedrijf, bijvoorbeeld boileronderhoud.

In het veld Uit te voeren opdracht wordt het venster NIEUWE OPDRACHT weergegeven wanneer u klikt op OPDRACHT MAKEN.
U kunt hier een type Uit te voeren opdracht opgeven die wordt toegepast op de afspraak die u aan het maken bent.
Bij Instellingen van de Taakplanner kunt u types Uit te voeren opdrachten opgeven zodat u deze niet steeds opnieuw hoeft op te geven wanneer u een nieuwe afspraak maakt.
Daartoe gaat u als volgt te werk:

Een uit te voeren opdracht toevoegen

1. Om de lijst Uit te voeren opdracht te openen klikt u in de Taakplanner op het pictogram Instellingen.
  2. Kies in het menu Instellingen de optie Accountinstellingen Uit te voeren opdracht.
  3. Klik op UIT TE VOEREN OPDRACHT TOEVOEGEN.
  4. Vul de volgende velden in:
    • TITEL: dit veld is verplicht en u moet een unieke titel maken voor elke Uit te voeren opdracht.
    • BESCHRIJVING: geef een beschrijving van de opdracht op.
    • VERWACHTE DUUR: geef de verwachte duur van de opdracht op. Dit veld is verplicht.
    • Klik op OPSLAAN.

Een Uit te voeren opdracht bewerken of verwijderen

1. Kies het potloodpictogram om een opdracht te bewerken.
  2. Kies het prullenbakpictogram om een opdracht te verwijderen.

Een opgeslagen Uit te voeren opdracht in het venster Nieuwe opdracht gebruiken

1. Om het venster NIEUWE OPDRACHT te openen klikt u op OPDRACHT MAKEN.
  2. Begin in het veld Uit te voeren opdracht de titel van een door u gemaakte Uit te voeren opdracht te typen.
  3. Selecteer uw opgeslagen titel in de lijst. De velden Beschrijving van opdracht en Verwachte duur worden automatisch ingevuld met de eerder door u opgeslagen gegevens.