Bekijk foto's, opmerkingen en documenten van de planner

Foto's, opmerkingen en bestanden voor een opdracht, die zijn geüpload door het kantoor, kunnen bekeken worden met de Reveal Field mobiele app.

Om ze te bekijken gaat u naar Opdrachtgegevens in het scherm opdrachtdetails. Als er nieuwe bijlagen zijn, krijgen ze de rode markering NIEUW. Klik op ALLES WEERGEVEN om ze te bekijken.

Bestanden en documenten kunnen de volgende indelingen hebben: DOC, PDF, TXT, PPT, XLS, XL, XLSX. Klik op de documenten om ze te downloaden en te bekijken.