Voeg foto's, handtekeningen, aantekeningen en bestanden aan opdrachten toe

U kunt informatie als foto's, handtekeningen, aantekeningen en bestanden (inclusief documenten) aan opdrachten toevoegen, zodat de monteur deze kan bekijken.

Foto's en bestanden toevoegen aan een nieuwe opdracht

1. Klik op het tabblad Taakplanner en klik vervolgens op OPDRACHT MAKEN om het venster Nieuwe opdracht te openen.
  2. Klik op BESTANDEN TOEVOEGEN en selecteer de bestanden die u wilt uploaden. U kunt de volgende documenttypen uploaden: JPG, JPEG, PNG, PDF, DOC, DOCX, PPT, PPTX, XLS, XLSX, TXT. De bestanden zijn nu toegevoegd.

Opmerking: U kunt maximaal 10 bestanden per keer uploaden. Elk bestand mag maximaal 20 MB zijn.

Foto's en bestanden toevoegen aan een reeds bestaande opdracht

1. Klik in Taakplanner op de opdracht waar u de bestanden aan toe wilt voegen.
  2. Klik in Opdrachtrecord op BEKIJKEN.
  3. Klik op de knop BESTAND TOEVOEGEN. Selecteer de bestanden die u wilt uploaden.

Monteurs kunnen handtekeningen toevoegen aan opdrachten. Als een monteur of een beheerder handtekeningen, foto's, aantekeningen en/of bestanden heeft toegevoegd, verschijnen deze onder Opdrachtrecord in het tabblad Taakplanner van Reveal Field.

Opmerking: Monteurs moeten over de laatste versie van de monteur-app beschikken om de bestanden te kunnen bekijken.

Volg deze stappen om aantekeningen, foto's en handtekeningen voor een opdracht weer te geven:

1. Klik op het tabblad Taakplanner om te zoeken naar de opdracht die u wilt weergeven.
  2. Om het venster Opdracht te openen, klikt u op de opdrachtkaart.
  3. In het venster Opdracht, in het gedeelte Opdrachtrecord klikt u op ALLES WEERGEVEN. In het vervolgens geopende venster Opdrachtrecord worden de bij de opdracht behorende aantekeningen, foto's en handtekeningen weergegeven.

U kunt een foto of handtekening selecteren om deze groter op het scherm weer te geven.
Om een foto, aantekening of handtekening te verwijderen, klikt u op het pictogram naast de foto, aantekening of handtekening die u wilt verwijderen. Klik vervolgens op de knop Verwijderen.