Contactpersonen van klanten verwijderen

Verwijder contactpersonen van klanten die u heeft geïmporteerd door de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar Taakplanner en klik op het pictogram Instellingen.
  2. Klik op Contactpersonen van klanten importeren.
  3. Zoek, in de tabel importgeschiedenis het bestand met geïmporteerde contactenpersonen dat u wilt verwijderen en klik op de prullenbak die ernaast staat.

Nadat een bestand verwijderd is, zullen de gegevens in de tabel Importgeschiedenis nog steeds zichtbaar zijn in lichtgrijze tekst. De volgende tekst is ook zichtbaar in de kolom UPDATES:
"[number of contacts] verwijderd door [admin name]."
Na enkele dagen is deze informatie niet langer zichtbaar.

Opmerking: contactpersonen die aan Taakplanner zijn toegevoegd tijdens het aanmaken van een opdracht, zullen niet verwijderd worden tijdens dit proces.