Eerdere en toekomstige opdrachten voor contactpersoon zoeken

Volg deze stappen om eerdere en toekomstige opdrachten voor een contactpersoon te zoeken in Taakplanner:

1. Klik in Reveal Field op Planner.
  2. Selecteer het tabblad ALLE OPDRACHTEN Capture.JPG
  3. Voer de gegevens van de contactpersoon in, inclusief: voor- en achternaam, bedrijf, e-mailadres, telefoonnummers, of taak-ID in de Zoekopdracht.
  4. Klik op Afgeronde opdrachten bekijken en selecteer de opdracht die u wilt bekijken. Als u alleen afgeronde opdrachten van een bepaalde periode wilt zien, gebruikt u het vervolgkeuzemenu Tijdvenster.
  5. Pas het filter Gepland aan naar In behandeling om de komende opdrachten van een klant te zien.
  6. Klik op Gepersonaliseerd om de begin- en einddata te zien van de opdrachten die u wilt zien.