Accountinstellingen aanpassen

Pas in de planner de uit te voeren opdracht aan, de verwachte aankomsttijd, opdrachtmeldingen, gebruikers, monteurs en groepen.

Aan de slag gaan

1. Klik op Planner > Instellingen-tandwiel mceclip0.pngom de instellingen te openen
  2. Maak in de accountinstellingen een keuze uit de volgende opties:

Uit te voeren opdracht

Voeg een uit te voeren opdracht, beschrijving, duur en de namen van gekwalificeerde monteurs die het werk kunnen uitvoeren toe. Deze informatie wordt voorgesteld wanneer u een opdracht aanmaakt. Bekijk meer informatie over het toevoegen van monteursvaardigheden.

Verwachtte aankomsttijd (ETA) weergeven

De functie ETA in Planner toont de verwachte aankomsttijd van de monteur op de locatie. Bekijk Verwachte aankomsttijd monteur ophalen voor meer informatie.

Opdrachtmeldingen

Stel meldingen in om u te laten weten wanneer een monteur te laat lijkt te zijn voor de volgende opdracht, een recent verzonden opdracht nog niet heeft gelezen of wanneer een opdrachtbeoordeling is ontvangen. Bekijk meer informatie over het bewerken van opdrachtalarm-instellingen.

Gebruikers, monteurs en groepen

Lees dit artikel voor meer informatie over het beheren van gebruikers, monteurs en groepen.

In de accountinstellingen kunt u informatie bekijken over het volgende:

Klantmeldingen instellen

Monteursmeldingen bewerken

Bestaande contactpersonen van klanten importeren

Bedrijfsgegevens toevoegen