Overzicht Reveal Spotlight

Verizon Connect® Reveal Spotlight™ is een krachtige en toch gemakkelijk te gebruiken app voor wagenparkbeheer die is ontworpen om u te allen tijde op de hoogte te houden van de activiteiten van uw wagenpark. De app is perfect voor wagenparkbeheerders en leidinggevenden die toezicht willen houden op voertuigen, bedrijfsmiddelen en de activiteiten van hun mobiele personeelsbestand terwijl ze onderweg zijn.

Reveal Spotlight werkt als een app op Apple (iOS)- en Android-apparaten en de app biedt u eenvoudige toegang tot belangrijke informatie over uw wagenpark. De functies van de app zijn onder andere:

• Kaarten die de huidige locatie en status van uw bestuurders, voertuigen en bedrijfsmiddelen laten zien
  • Voertuig- en bestuurderstatussen en alarmgeschiedenis
  • Nagenoeg realtime alarmen van belangrijke bedrijfsmeetwaarden, zoals veiligheid en efficiëntie
  • Zoekopties voor het lokaliseren van bestuurders en voertuigen

Wanneer u er klaar voor bent, volgt u de stappen beschreven in de snelstartgids en leest u vervolgens de helppagina voor informatie over schermen in deze app en hun functies en de taken die u ermee kunt uitvoeren.