Video's downloaden via de Geïntegreerde video-app

Video-opnamen zijn niet meer beschikbaar na 90 dagen. U kunt video's downloaden op uw mobiele apparaat u ze wilt bekijken of delen nadat de 90 dagen verstreken zijn.

Gedownloade video's zijn terug te vinden in uw Foto's (iOS) of Galerij (Android). Mogelijk moet u de Geïntegreerde video-app toegang geven tot uw foto's door uw apparaatinstellingen aan te passen.

Video’s downloaden

1. Open de video vanuit een melding of vanuit het tabblad Gebeurtenissen.
  2. Selecteer VIDEO'S DOWNLOADEN.
    • Selecteer Geen gegevens om alleen de videobeelden te downloaden.
    • Selecteer Met gegevens om videobeelden te downloaden die het volgende weergeven:
      • voertuignaam
      • adres
      • datum en tijd

Gedownloade video's (mp4) zijn terug te vinden in uw Foto's (iOS) of Galerij (Android).