Video's downloaden via de Geïntegreerde video-app

Video-opnamen zijn niet meer beschikbaar na 90 dagen. U kunt video's downloaden en opslaan als u ze wilt bekijken of delen nadat de 90 dagen verstreken zijn.

Download een video van een voertuig met alleen een naar de weg gerichte camera

Volg de volgende stappen om een video te downloaden:

1. Klik op de video-waarschuwingsnotificatie of klik in de Geïntegreerde video-app op een video in de Gebeurtenissenlijst. De video wordt nu geopend op de pagina Gebeurtenissen en automatisch afgespeeld.
  2. Kies download-integrated-video.png (Downloaden).
    Het videobestand (mp4) wordt naar uw apparaat gedownload.

Download video's van voertuigen met naar de weg gerichte camera's en naar de bestuurder gerichte camera's

Volg de volgende stappen om video's te downloaden van een voertuig met zowel een naar de weg gerichte camera als een naar de bestuurder gerichte camera:

1. Klik op de video-waarschuwingsnotificatie of klik in de Geïntegreerde video-app op een video in de Gebeurtenissenlijst. De video wordt nu geopend op de pagina Gebeurtenissen en automatisch afgespeeld.
  2. Kies download-integrated-video.png (Downloaden).
  3. Selecteer hoe u de video's wilt downloaden. U kunt de video's van de weg en van de bestuurder downloaden als afzonderlijke bestanden of als één gecombineerd bestand.
  4. Kies VIDEO'S VOORBEREIDEN. Het voorbereiden van uw download kan een paar minuten duren.
  5. Als uw video's klaar zijn, kiest u DOWNLOADEN. Een gezipt bestand met uw video of video's wordt naar uw apparaat gedownload. Pak de video's uit met behulp van de ingebouwde software op Windows- en Mac-computers.