Vaardigheden van monteurs toevoegen

Voeg vaardigheden van monteurs toe aan de Planner, zodat wanneer u een opdracht aanmaakt u kunt filteren op de meest gekwalificeerde monteurs voor dat opdrachttype.

Vaardigheden van monteurs toevoegen

1. Ga in de Planner naar Instellingen > Accountinstellingen en klik op UIT TE VOEREN OPDRACHT TOEVOEGEN.
  2. Voer het opdrachttype in, bijvoorbeeld ‘gootsteen repareren’, en de beschrijving en verwachte duur.
  3. Voeg onder MONTEURS de monteurs toe van wie u weet dat ze over de vaardigheden beschikken om dit opdrachttype uit te voeren. Wanneer u een opdracht aanmaakt in de Planner en het opdrachttype invoert, worden de monteurs die u in de accountinstellingen hebt ingevoerd, aanbevolen voor u.

Leer hoe u kunt filteren op de vaardigheden van monteurs wanneer u een opdracht aanmaakt.