Selecteer welke monteurs u wilt filteren

U kunt selecteren welke monteurs worden inbegrepen in uw Slimme aanbevelingen om ze efficiënter te kunnen filteren.

Voer hiervoor de volgende stappen uit:

1. Open het vervolgkeuzemenu Monteurs boven de namen van uw monteurs.

groep in vervolgkeuzemenu monteurs geselecteerd

2. Selecteer de monteurs die u wilt opnemen door het selectievakje naast hun namen te selecteren.

personen in vervolgkeuzemenu monteurs geselecteerd

Als u het selectievakje naast een groep namen selecteert, worden alle monteurs in die groep geselecteerd.

Gebruik de optie ALLES SELECTEREN bovenaan het menu om alle monteurs te bekijken.

3. Als u tevreden bent met de lijst, klikt u op Toepassen.

knop toepassen

4. Bekijk uw aanbevelingen. Vergeet niet: alleen de geselecteerde monteurs worden weergegeven. U kunt uw geselecteerde monteurs op ieder moment wijzigen.