Productupdate: maart

Image

Onlangs uitgebracht

Routehistorie in de Spotlight-app

In de Spotlight-app kunnen gebruikers nu specifieke datums, tot één jaar geleden, kiezen voor historische voertuigroutes. Hiervoor gaan ze naar het tabblad Herhalen op de pagina met voertuiggegevens. Controleer of u de laatste versie van de app hebt geïnstalleerd om deze verbeterde functie te gebruiken.

Meer informatie

Verbeteringen van Asset Tracking

Hieronder vindt u een aantal recente en aankomende updates van Asset Tracking.

Nu beschikbaar:

• Indicator voor batterijlevensduur van bedrijfsmiddel (ook wel materieel of asset genoemd) - In de ballon van het bedrijfsmiddel op de livekaart wordt nu een indicator voor de batterijlevensduur weergegeven. Als de batterij bijna leeg is, verschijnt er een link naar meer informatie en volgende stappen.
  • Er zijn nu elke 12 uur locatie-updates beschikbaar voor materieel zonder aandrijving. De locatie wordt weergegeven in de link naar locatiehistorie op de livekaart. Neem contact op met de supportafdeling als u deze updates wilt ontvangen.

Binnenkort beschikbaar:

• Updates van bedrijfsmiddelen op de livekaart - Op de livekaart zijn de pictogrammen voor bedrijfsmiddelen, de filters voor bedrijfsmiddelen en de pagina voor het bewerken van voertuigen vernieuwd om de classificatie van materieel met aandrijving te verbeteren.

Verbeteringen van Reveal Field

Hieronder vindt u een aantal nieuwe functies van Reveal Field die nu beschikbaar zijn:

• U kunt het Taakplannerrapport voor technici nu downloaden in PDF formaat.
  • In de taakplanner kunnen werkplanners aanbevelingen sorteren op 'planningsefficiëntie' om de meest geschikte technici voor de huidige planning weer te geven.
  • Taakplanners kunnen nu eerdere en toekomstige opdrachten bekijken om de planning van nieuwe opdrachten te vereenvoudigen. Deze optie is beschikbaar in de opdrachtenlijst en de Taakplanner-weergave.
  • Taakplanners kunnen nu duidelijk zien hoeveel opdrachten onder elke opdrachtstatus vallen. Ook zijn enkele benamingen aangepast:
      • Verzonden is nu Klaar voor export.
      • Niet verzonden is nu Klaar voor verzending.
      • Niet beoordeeld is nu Klaar voor beoordeling.

Meer informatie

Binnenkort beschikbaar

Verbeteringen van Integrated Video

De gebruikersinterface van Integrated Video wordt op een aantal punten aangepast en er wordt een nieuwe snelheidsgrafiek toegevoegd aan de pagina met video-opnamen, die gebruikers meer context biedt voor onrustig rijgedrag

Meer informatie