Bekijk afgeronde opdrachten en opdrachten in behandeling van een contactpersoon

Wanneer u een nieuwe opdracht voor een contactpersoon aanmaakt, kunt u alle afgeronde opdrachten beoordelen waar deze contactpersoon als primair contactpersoon wordt vermeld. Hiermee overziet u snel wat voor werk de nieuwe opdracht inhoudt en kunt u ervoor zorgen dat uw monteur alle nodige informatie heeft.

Wanneer u op AFGERONDE OPDRACHTEN BEKIJKEN klikt en de opdracht selecteert die u wilt bekijken, wordt de opdracht die u aan het maken bent, automatisch geminimaliseerd. De opdracht blijft wel open staan, zodat u de nieuwe opdracht kunt bewerken terwijl u de afgeronde opdrachten bekijkt.

Als er aanvullende contactpersonen aan de opdracht gekoppeld zijn, kunt u ook voor hen de afgeronde opdrachten beoordelen. Op die manier krijgt u een overzicht van alle gerelateerde opdrachten.

Om dit te kunnen doen, markeert u de contactpersoon als Primair door op de knop onder hun naam te klikken.

Als u niet alle afgeronde opdrachten voor uw geselecteerde contact wilt zien, kunt u het vervolgkeuzemenu Tijdvenster gebruiken om de afgeronde opdrachten van een bepaalde periode te bekijken.

Er zijn mogelijk ook conceptopdrachten aan de contactpersoon gekoppeld die nog niet verzonden zijn. Pas uw filter Gepland aan naar In behandeling om deze opdrachten te beoordelen.