Productupdate: juli 2021

Image

Welkom bij onze Reveal-updates van juli. Deze maand bespreken we updates voor de onderdelen Wagenparkservice, Spotlight app filters en updates aan Geïntegreerde video. Ook krijgt u een voorproefje van wat er binnenkort gaat gebeuren. Lees verder voor de updates in juli.

Onlangs uitgebracht

Updates Wagenparkservice

De pagina "Nieuw Serviceplan aanmaken" is onlangs bijgewerkt en heeft het vijfstappenproces vervangen door één gebruiksvriendelijk formulier dat ook in een mobiele browser gebruikt kan worden. De pagina "Serviceplannen beheren" is ook bijgewerkt zodat u de serviceplannen eenvoudiger kunt beheren, aanmaken en controleren, allemaal op één plek.

Meer informatie

Update Video in Herhalen

We hebben de functie Herhalen op Live kaart verbeterd. Er zal een Videopictogram van de dashcam weergegeven worden in een pop-upmelding binnen Herhalen waarbij een moment met onrustig rijgedrag is vastgelegd.

Meer informatie

Verbeteringen aan selectie van Spotlight app - filters

We hebben voor gebruikers van de Spotlight app de mogelijkheid toegevoegd om Groepen, aangedreven Bedrijfsmiddelen en Voertuigen te filteren op het tabblad Kaart. Binnenkort komt hier ook de mogelijkheid om op Bestuurders en Niet-aangedreven bedrijfsmiddelen te filteren.

Meer informatie

Geïntegreerde videoclassificaties

De termen voor Geïntegreerde videoclassificaties zijn onlangs bijgewerkt om betere analyselabels te creëren. Voorvallen van onrustig rijgedrag werden voorheen ingedeeld als Laag risico, Onrustig rijgedrag, Gevaarlijk of Botsing. De nieuwe labels worden nu weergegeven als Licht, Matig, Belangrijk of Kritiek.

Meer informatie

Binnenkort beschikbaar

Keurmerk rittenregistratie Belastingdienst (NL)

Binnenkort hebben we een nieuwe toepassing waarmee het gedrag van voertuig en bestuurder gevolgd kan worden. Deze toepassing controleert of op eventuele storingen en als dat zo is, krijgt de bestuurder een melding via e-mail over de storing van de unit van het voertuig.

Update Video on demand

Met Video on demand kunt u binnenkort camera's zoeken voor video's die niet weergeven worden in de lijst. Als er een voertuig geselecteerd is, geeft een camerastatus aan of de camera online of offline is.

Driemaandelijkse kaartupdates in de Navigatie-app

Deze maand voeren we onze driemaandelijkse kaartupdates uit in de Navigatie-app, waaronder nieuwe wegen en gemelde snelheidslimieten.

Reveal Field opdrachtimport

Dankzij een nieuwe importfunctie voor opdrachten in Reveal Field kunnen gebruikers opdrachten inlezen vanuit een extern systeem of zelf een spreadsheet met opdrachten maken en deze in batch uploaden in Reveal Field. Met deze update kan de verzender tijd besparen zodat ze niet elke opdracht opnieuw aan hoeven te maken.