Overzichtsrapport rijstijl

Dit rapport biedt een overzicht van alle keren dat een bestuurder hard remde, snel optrok , en snel bochten nam gedurende een geselecteerde periode.

Ga naar Rapport genereren om dit rapport te genereren.

Rapportopties

In het paneel Rapportopties kunt u ervoor kiezen om de volgende rij-incidenten op te nemen in het rapport:

• Hard remmen
  • Snel optrekken
  • Ruwe bochten nemen

Ook kunt u ervoor kiezen om ‘Middelmatige en Ernstige incidenten’ in het rapport op te nemen of ‘Alleen ernstige incidenten’.

Geavanceerde opties

• Pagina-einde tussen bestuurders opnemen: Selecteer deze optie om elke bestuurder op een aparte pagina weer te geven. Door deze scheiding kunt u eenvoudiger administratieve taken met het rapport uitvoeren.
  • Tijdzone: Selecteer de tijdzone op basis van de Gebruiker, het Voertuig of de UTC.
  • Tijdsperiode opnemen: Selecteer de uren die u wilt opnemen in het rapport.
  • Regio: Selecteer uw land. Rapportstatistieken, zoals de afstand en de datum, worden weergegeven in de notatie van het geselecteerde land.