Verizon Connect ondersteunde mobiele besturingssystemen

Verizon Connect ondersteunt de volgende mobiele (Android en iOS) besturingssysteemversies:

• iOS: Verizon Connect garandeert ondersteuning voor de huidige hoofdversie van het platform en de 2 vorige hoofdversies. Vanaf mei 2023 zijn iOS versie 14, 15 en 16 ondersteund.

• Android: Verizon Connect garandeert ondersteuning voor de huidige hoofdversie van het platform en de 3 vorige hoofdversies. Vanaf mei 2023 zijn Android versie 10, 11, 12 en 13 ondersteund.

Let op: Android 12 omvat 2 verschillende API-niveaus: API-niveau 31 (aanduiding S) en API-niveau 32 (aanduiding S_V2). Deze zullen voor dit beleid worden beschouwd als één enkele versie van het Android-besturingssysteem, namelijk Android 12.

Daarom zal Verizon Connect:

• Ondersteuning bieden bij problemen die voorkomen bij deze platformversies.

• Mogelijk ondersteuning bieden bij problemen die voorkomen bij eerdere platformversies.

• Voor een redelijke periode wachten met het niet langer ondersteunen van een versie wanneer meer dan 15% van de actieve maandelijkse gebruikers een eerdere platformversie gebruikt. Gebruikers bericht geven via Apptentive (of alternatieve) meldingen binnen de app.

• Het recht voorbehouden om op ieder moment de ondersteuning te wijzigen naar de minimum gegarandeerde versie, waardoor updates en nieuwe installaties niet langer beschikbaar zijn op apparaten met oudere platformversies.

Voor informatie over hoe Verizon Connect haar apps distribueert, gaat u naar de pagina Distributiebeleid Verizon Connect mobiele app.