Aanbevelingen voor elektrisch voertuig (EV) bekijken

Reveal-beheerders kunnen gebruikers toegang verlenen om EV-aanbevelingen te bekijken die betrekking hebben tot alle voertuigen en groepen. Om dit te doen gaat u naar Beheer > Gebruikers en rollen > Rollen en machtigingen beheren.

In dit artikel:

Uw EV-aanbevelingen bekijken

Om te zien welke van uw voertuigen kunnen worden vervangen door EV’s gaat u naar:

Rapporten > Geschiktheid van elektrische voertuigen (EV’s) > BEKIJK AANBEVELINGEN.

U ziet een lijst met geschikte voertuigen en in welke mate zij aan onze criteria voor EV-geschiktheid voldoen.

Wijzigen hoe uw EV-metingen worden weergegeven

De metingen geven uw geschatte besparingen op brandstof, kosten en elektriciteit weer in de regio die is opgeslagen in de accountvoorkeuren van Reveal.

De metingen van uw wagenpark, zoals de afstand en meeteenheden en het brandstofverbruik worden weergegeven in de taal die is opgeslagen in de gebruikersvoorkeuren van Reveal. Om de gegevens in een andere statistiek te zien, selecteert u een andere taal en regio. Daartoe gaat u als volgt te werk:

1. Ga naar de navigatiebalk en selecteer het pictogram voor uw accountprofiel. Klik op MIJN ACCOUNT.

2. Klik op Uw gebruikers- en accountvoorkeuren beheren.

3. Ga naar Gebruikersvoorkeuren > Regionale instellingen. Selecteer de juiste taal en regio.

4. Klik op OPSLAAN.

Meer informatie over hoe wij geschiktheid voor EV berekenen.