Overzicht Mijn account

Mijn account is het gedeelte in Reveal waar u

• accountvoorkeuren kunt beheren voor iedereen in uw bedrijf (alleen Beheerder)
  • gebruikersvoorkeuren voor de persoonlijke weergave van Reveal kunt beheren (alle gebruikers)
  • apparatuur van Verizon Connect kunt bestellen, zoals voertuigvolgeenheden of een camera
  • diensten van Verizon Connect kunt aanvragen, zoals het overdragen van een volgeenheid of het verwijderen van een volgeenheid van één van uw voertuigen

U bereikt het gedeelte Mijn Account vanuit Accountprofiel > Mijn account bovenaan elke pagina in Reveal.

Secties binnen Mijn account

Accountvoorkeuren

Beheer de opties en instellingen voor uw bedrijfsaccount, zoals brandstofkosten, voorkeuren voor stationair draaien en snelheid, en de tijd waarop de werkdag begint en eindigt.

Gebruikersvoorkeuren

Beheer uw persoonlijke weergaveopties en regionale instellingen.

Apparatuur en diensten bestellen

Afhankelijk van uw machtigingen in Reveal en de regio waarin u werkt, kunt u apparatuur en services bestellen in Reveal.

Onder apparatuur vallen onder andere voertuigvolgeenheden (VTU’s) en camera's voor in uw voertuigen.

Onder de diensten die u kunt aanvragen vallen onder andere bezoek van een technicus voor het overplaatsen van een volgeenheid van één voertuig naar een ander, of het verwijderen van een volgeenheid van een voertuig uit uw wagenpark.