Gebruikersvoorkeuren

In het gedeelte Gebruikersvoorkeuren in Mijn account kunt u instellingen als de weergaveopties, regionale instellingen en persoonlijke gegevens beheren. Wijzigingen die u hier doorvoert, worden alleen toegepast op uw eigen account. Als u beheerder bent, hebt u tevens toegang tot de Accountvoorkeuren. Beheerders kunnen gebruikersvoorkeuren overschrijven.

Kies Accountprofiel > Mijn account om naar Gebruikersvoorkeuren te gaan. Klik in het menu Mijn account op Gebruikersvoorkeuren.

Om de beschikbare opties per functie te tonen, klikt u op Uitklappen. Klik op Opslaan om uw wijzigingen toe te passen.

Weergaveopties

Startlocatie standaardkaart

De startlocatie standaardkaart is de standaardlocatie op de kaart wanneer u de Live kaart opent of een nieuwe Plaats aanmaakt. Om de standaardlocatie te wijzigen, typt u het adres in het veld Startlocatie standaardkaart en drukt u vervolgens op Enter. Selecteer het adres in de lijst Bijbehorend(e) plaatsen/adres.

Openingspagina

De landingspagina is de eerste pagina die u te zien krijgt wanneer u inlogt op Reveal. Om de landingspagina te wijzigen, opent u de vervolgkeuzelijst en selecteert u de gewenste optie.

Opmerking

Als u 'Standaard' selecteert, wordt de navigatiepagina van Reveal getoond.

Voertuig en bestuurder

In dit gedeelte kunt u aanpassen hoe bestuurders en voertuigen worden weergegeven op labels en ballonnen.

Om te kiezen hoe bestuurders worden weergegeven, opent u de lijst en maakt u een keuze uit de volgende opties:

• Voornaam, Achternaam: Met deze instelling wordt de voornaam van de bestuurder weergegeven, gevolgd door diens achternaam

• Bestuurdersnummer: Met deze instelling wordt het bestuurdersnummer weergegeven. Als de bestuurder geen nummer heeft, wordt in plaats van deze keuze de optie Achternaam, Voornaam weergegeven.

• Achternaam, Voornaam: Met deze instelling wordt de achternaam van de bestuurder weergegeven, gevolgd door diens voornaam.

Om te kiezen hoe voertuigen worden weergegeven, opent u de lijst en maakt u een keuze uit de volgende opties:

• Voertuignaam: Met deze instelling wordt de naam van het voertuig weergegeven

• Voertuignummer: Met deze instelling wordt het voertuignummer weergegeven

• Kentekennummer: Met deze instelling wordt het kentekennummer van het voertuig weergegeven. Als het voertuig geen kentekennummer heeft, wordt in plaats van deze keuze de naam weergegeven.

• Uitzonderingen van maximumsnelheden tonen op de Live kaart en in Rapporten: Vink het selectievakje aan om snelheidsovertredingen te markeren die de door u ingestelde parameters overschrijden.

Regionale instellingen

In dit gedeelte kunt u de standaardinstellingen voor de volgende zaken kiezen:

• Tijdzone: Als het hoofdkantoor van een bedrijf zich in de ene tijdzone bevindt, maar uw kantoor zich in een andere tijdzone bevindt, kunt u kiezen welke tijdzone u wilt gebruiken voor Reveal. Tijdstippen, bijvoorbeeld in Herhalen en op de Live kaart, worden weergegeven op basis van de geselecteerde tijdzone.

• Regio: Statistieken zoals afstand en datum worden weergegeven in de notatie van het geselecteerde land.

• Taal: Reveal wordt weergeven in de geselecteerde taal.

Meldingsinstellingen

Vink per alarmcategorie het selectievakje aan om de volgende opties te selecteren:

• Meldingskenmerk: Met deze instelling wordt een rood kenmerk over het relevante pictogram weergegeven

• Pop-upmelding: Met deze instelling wordt een pop-upballon onder aan het scherm weergegeven. Een tijdelijke pop-up verdwijnt na 15 seconden weer; een permanente pop-up blijft net zo lang zichtbaar op het scherm totdat u deze sluit.

• Audio: Er wordt een geluid afgespeeld wanneer er een melding wordt ontvangen.

Kostenraming

De standaardbrandstofkosten worden gebruikt in rapporten voor de berekening van brandstofkosten en de efficiëntie. Voer de standaardkosten per liter/gallon in voor loodvrije benzine en diesel.

Persoonlijke gegevens

In dit gedeelte kunt u de volgende informatie bewerken:

• Voornaam

• Achternaam

• Gebruikersnaam: Dit is tevens uw e-mailadres. Als u uw gebruikersnaam wijzigt, wordt tevens het e-mailadres gewijzigd waarmee u inlogt op Reveal. E-mailmeldingen worden naar het nieuwe adres verzonden.

• Werknemers-ID

• Telefoonnummer