Ontvang assistentie met Pechhulp

Als u de toegewezen bestuurder bent voor een voertuig dat is geregistreerd voor Pechhulp, dan hebt u in de Reveal Field mobiele app toegang tot de optie Pechhulp.

Als het voertuig dat u bestuurt niet aan u is toegewezen, kunt u er achter komen hoe u dit alsnog kunt doen door het volgende artikel over het toewijzen van een voertuig te lezen.

Nadat u het voertuig met Pechhulp aan uzelf hebt toegewezen, is het pechhulpnummer voor u zichtbaar in de app.

Zorg ervoor dat u de volgende gegevens gereed hebt voordat u Pechhulp belt:

• Chassisnummer (VIN). Om dit te vinden, klik op Menu > Pechhulp.
  • De locatie van het voertuig en de dichtstbijzijnde grote straat of kruispunt.

Om Pechhulp te bellen, opent u het zijmenu en klikt u op het telefoonnummer van Pechhulp.