EV-overzichtsrapport

Het EV-overzichtsrapport toont een complete laadgeschiedenis voor uw elektrische voertuigen (EV's).

Het rapport bevat de volgende kolommen:

• Startdatum/einddatum en Starttijd/eindtijd: Datum- en tijdbereik gebruikt om het rapport op te stellen.

• Accu start/accu eind: Het accuvermogen van de EV aan het begin en eind van het laadproces.

• Totale laadtijd: Totale laadtijd voor de accu van het voertuig.

• Laadlocatie: Adres van de plek waar de accu van het voertuig is opgeladen.

• Afstand sinds laatste laadbeurt: Afgelegde afstand sinds de laatste oplaadbeurt.

• Toegewezen bestuurder: De bestuurder die is toegewezen aan het voertuig gedurende het geselecteerde datum- en tijdbereik.

Het rapport kan in Reveal bekeken worden of u kunt het downloaden als CSV-bestand.

Om dit rapport te genereren bekijkt u Rapport genereren.

Rapportopties

• Selecteer individuele EV's, een groep of alle EV's in uw wagenpark.

• Selecteer de tijdsperiode die opgenomen moet worden in het rapport.