Herinneringen serviceplan bekijken

Lire en Français

Klik in van het scherm Wagenparkservice op Herinneringen om het tabblad Herinneringen te openen.

Het tabblad Herinneringen geeft de herinneringen voor serviceplannen weer die wel geactiveerd maar niet voltooid zijn.

Klik op de knop NIEUW SERVICEPLAN AANMAKEN om een serviceplan aan te maken.

Om de lijst Herinneringen op voertuig te filteren, klikt u op de pijl omlaag down_arrow.png in het veld Voertuig en selecteert u vervolgens een voertuig uit de vervolgkeuzelijst.

Om de lijst Herinneringen op de naam van de service te filteren, klikt u op de pijl omlaag down_arrow.png in het veld Naam service en selecteert u vervolgens een voertuig uit de vervolgkeuzelijst.