Een serviceplan verwijderen

Lire en Français

Serviceplan bewerken

1. Klik op Serviceplannen beheren om het tabblad Serviceplannen beheren te openen.
    Om de lijst serviceplannen op voertuig te filteren, klikt u op de pijl omlaag down_arrow.pngin het veld Toon plannen voor en selecteert u vervolgens een voertuig uit de vervolgkeuzelijst.
    Zet de schakelaar voor Serviceplannen tonen voor gebruikers die ik beheer op ‘Aan"’ om de kolom Eigenaar in de tabel te zien. Deze kolom vermeldt de eigenaars van de serviceplannen.
  2. Klik op het pictogram Bewerken edit_icon.pngbij het serviceplan dat u wilt bewerken. Het scherm Serviceplan bewerken wordt geopend.
  3. Bewerk het serviceplan zoals gewenst en klik op Opslaan.

Een serviceplan verwijderen

1. Klik op Serviceplannen beheren om het tabblad Serviceplannen beheren te openen.
    Om de lijst serviceplannen op voertuig te filteren, klikt u op de pijl omlaag down_arrow.pngin het veld Toon plannen voor en selecteert u vervolgens een voertuig uit de vervolgkeuzelijst.
    Zet de schakelaar voor Serviceplannen tonen voor gebruikers die ik beheer op ‘Aan’ om de kolom "Eigenaar in de tabel te zien. Deze kolom vermeldt de eigenaars van de serviceplannen.
  2. Klik op het pictogram Verwijderen trash_icon.png bij het serviceplan dat u wilt verwijderen.
  3. Klik op Verwijderen in het dialoogvenster voor bevestiging .