Reveal mobiele apps

Verizon Connect Reveal heeft een aantal gerelateerde mobiele toepassingen. Hiermee kunt u specifieke Reveal-functies gebruiken op uw telefoon of tablet.

Download de apps

U kunt de apps voor iOS hier downloaden, of zoek in de Apple App Store naar Verizon Connect Reveal.

U kunt de apps voor Android hier downloaden, of zoek in de Google Play Store naar Verizon Connect Reveal.

Reveal-apps

• Reveal Spotlight: onderweg toezicht houden op voertuigen, bedrijfsmiddelen en activiteiten van de bestuurder. (IOS) (Android)

• Reveal Manager - Rapporten uitvoeren, alarmen aanmaken, voertuigprestaties bijhouden. (IOS) (Android)

• Integrated Video - Installeer camera's en bekijk opnames van uw wagenpark. (IOS) (Android)

• Reveal ELD Logbook - Bestuurders kunnen service-uren invoeren en de rijstatus wijzigen. (IOS) (Android)

• Reveal Field Service Dispatch - Beheer monteurs, taken en klantmeldingen. (IOS) (Android)

• Reveal Driver - Bestuurders kunnen zichzelf toewijzen aan voertuigen, nieuw werk accepteren en hun prestaties bijhouden. (IOS) (Android)

• Work - Stuur taken direct naar de apparaten van monteurs. (IOS) (Android)