Een vergeten Reveal-wachtwoord opnieuw instellen

Als u uw Reveal-wachtwoord bent vergeten, volgt u deze stappen om een nieuwe in te stellen:

1. Selecteer Wachtwoord vergeten op de inlogpagina van Reveal.
  2. Voer in het veld E-mail of gebruikersnaam uw e-mailadres of gebruikersnaam in en selecteer Opnieuw instellen.
  3. Er wordt een e-mail met een link voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord verzonden naar het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld.
    Zorg dat u een e-mailadres gebruikt dat al aan een Reveal-account is gekoppeld en waartoe u toegang hebt. Open de e-mail en volg de instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Controleer ook de map met ongewenste e-mails als u de e-mail niet ziet.

Neem contact op met de klantondersteuning als u de e-mail niet ontvangt.

Ontdek hoe u een gebruikersnaam of wachtwoord van Reveal kunt wijzigen.