Aan de slag in Taakplanner

Om aan de slag te gaan met het tabblad Taakplanner in Reveal Field, moet u het volgende doen:

• Monteurs instellen
  • Contactpersonen van klanten importeren
  • Klantenmeldingen instellen
  • Opdrachten maken

Monteurs instellen

In het gedeelte Beheer van Reveal, kunt u nieuwe  Bestuurders/monteurs maken en hun gegevens opslaan.
Ook kunt u monteurs maken op basis van bestaande bestuurders. Zodra een bestuurder is veranderd in een monteur, kunt u deze toewijzen aan een opdracht in Taakplanner. Voor het toevoegen van monteurs, volgt u de stappen in handleiding Nieuw monteurs maken.

Contactpersonen van klanten importeren

Uw bestaande contactpersonen van klanten kunnen vanuit andere softwarepakketten zoals QuickBooks of Google contacten worden geëxporteerd en vervolgens geïmporteerd in Reveal.
Exportbestanden moeten een Excel- of CSV-indeling hebben.

Om contactpersonen te importeren gaat u naar Instellingen Taakplanner Contactpersonen van klanten importeren.

Lees voor hulp deze handleiding over bestaande contactpersonen van klanten importeren.

Klantmeldingen instellen

Klantmeldingen zijn updates die per e-mail en sms automatisch worden verzonden naar klanten van Reveal Field.
U kunt de meldingen bewerken in Instellingen voor e-mail en sms-berichten voor klanten.
Lees voor meer informatie deze handleiding over klantenmeldingen bewerken.

Opdrachten maken

U kunt nieuwe opdrachten maken in Taakplanner. Wanneer monteurs de app Reveal Field hebben geïnstalleerd, kunt u opdrachtmeldingen verzenden naar hun mobiele apparaten.

Om opdrachten te maken, volgt u de stappen in deze handleiding over een opdracht maken.

Volg een training

Ons team staat klaar om u te laten zien hoe u Reveal Field kunt gebruiken. Om aan de slag te gaan, kunt u zich inschrijven voor een live training.

U kunt ook vooraf opgenomen groepstrainingsvideo's bekijken.