Video-opnamen bekijken in Reveal

U kunt video's bekijken in Reveal of Herhalen op uw computer of in de Geïntegreerde video-app.

Als er een video van een geval van onrustig rijgedrag beschikbaar is:

• Kunt u deze zien in de Videolijst.
  • Bekijk een miniatuurvoorbeeld van een geactiveerde video in het deelvenster van Herhalen. Klik op de video om meer details te zien op de kaart. Daarna kunt u:
    • De video bekijken in Herhalen door op de miniatuurweergave te klikken.
    • De video bekijken in Geïntegreerde video, samen met de volledige gebeurtenisdetails door GEBEURTENIS BEKIJKEN te selecteren.
  • Een waarschuwing van onrustig rijgedrag ontvangen die u waarschuwt voor onrustig rijgedrag zoals snel opstarten, ruwe bochten nemen en hard remmen.
  • Een video-alarm ontvangen die u waarschuwt als er een video van onrustig rijgedrag wordt ingedeeld als Kritiek, Belangrijk of Matig.

U kunt uw beleid voor video-alarmen bijwerken zodat het bij uw voorkeuren past.

Functies van Geïntegreerde video

Zodra u op een video of alarm klikt, worden video's automatisch geopend en afgespeeld. Bij de videobeelden zit ook:

Om een video op volledige schermweergave te bekijken, kiest u  fullscreen.png  (Volledig scherm). In de Videolijst houdt het  DC_video.png  pictogram in dat er een naar de bestuurder gerichte camera is geïnstalleerd in het voertuig.

Klik in Volledig scherm op het  swap_black_white.png  (Wisselen) pictogram om de video te zien die door de andere camera is opgenomen.

Bekijk en beheer video's in de app

Download de Geïntegreerde video-app:

Downloaden in de App Store Downloaden in Google Play

U kunt zich bij de apps aanmelden met uw inloggegevens van Verizon Connect.