Tankpassen toevoegen

U moet een tankpas toevoegen om gegevens in rapporten of op het dashboard te kunnen bekijken.

Opmerking: Aan een voertuig kunnen één of meerdere tankpassen toegewezen worden. Een tankpas kan echter maar aan één voertuig worden toegewezen.

1. Zodra u een verzoek ingediend hebt voor uw tankpasintegratie, wordt u doorverwezen naar de pagina Kaarten toevoegen of importeren.
    (Of ga in Reveal naar Beheer > Integraties.)
  2. Als u het pad Beheer > Integraties volgt, wordt u naar de pagina Integraties geleid.
  3. Kies op de pagina Integraties voor Beheren naast het relevante leveranciersaccount.

4. Kies KAARTEN IMPORTEREN of PAS TOEVOEGEN.

5. Kies KAART TOEVOEGEN.
    U kunt ook meerdere kaarten tegelijk uploaden door te kiezen voor de optie KAARTEN IMPORTEREN.
  6. Voer in het veld TANKPAS-ID de tankpas-ID in.
    (Voor meer informatie over de tankpas-ID, zie de onderstaande tabel Indeling tankpas-ID.)
  7. Begin in het veld TOEGEWEZEN VOERTUIG met het invoeren van de voertuignaam en selecteer het voertuig in de lijst.
    Als voertuigen in uw account aan groepen zijn toegewezen, zult u alleen voertuigen uit groepen zien waartoe u toegang hebt.
  8. Voer in het veld STARTDATUM een datum in.
    U kunt een datum uit het verleden invoeren, maar u kunt geen toekomstige datum invoeren. Als u ervoor kiest geen datum in te voeren, wordt de huidige datum opgeslagen.
  9. Kies OPSLAAN. U krijgt een melding dat de tankpas toegevoegd is.
  10. U kunt ook de zoekoptie gebruiken om te zoeken naar een tankpastoewijzing, op tankpas-ID of voertuignaam.

We kunnen de tankpas-ID's niet verifiëren. De enige manier om te weten of uw account is geïntegreerd, is door uw brandstofrapporten en dashboard te controleren om te zien of deze bijgewerkte brandstofgegevens worden weergegeven.

Indeling tankpas-ID

Brandstofleverancier

Tankpas-ID

Allstar

16-19 alfanumerieke tekens

AmeriFuel

Accountnummer, ‘-’, (laatste 1-5 cijfers). Voorbeeld: 1234-1 of 1234-12345

Applegreen

Accountnummer, ‘-’, laatste 5 cijfers van de tankpas.

Voorbeeld: 0000000-00000

Circle K

Voer alle 16 cijfers van de tankpas in.

COMDATA

Accountnummer, ‘-’, laatste 4 cijfers van de tankpas.

Voorbeeld: 000000-0000.Y-000-0000

Efectivale

Accountnummer, ‘-’, laatste 5 cijfers van de tankpas.

Voorbeeld: 00000-0-00000.

FleetCor

Accountnummer, ‘-’, laatste 4 cijfers van de tankpas.

Voorbeeld: 000000-0000.

Fuel Card Services

UIN, ‘-’, laatste 5 cijfers van de tankpas.

Voorbeeld: 000000-00000.

Fuelman

Accountnummer, ‘-’, laatste 4 cijfers van de tankpas.

Voorbeeld: 000000-0000.

Keyfuels

Accountnummer, ‘-’, laatste 4 cijfers van de tankpas.

Voorbeeld: 000000-0000.

The FuelCard Company

Accountnummer, ‘-’, laatste 4 cijfers van de tankpas.

Voorbeeld: 000000-0000

UTA

Accountnummer, ‘-’, laatste 5 cijfers van de tankpas.

Voorbeeld: 0000000-00000